Sofias Cafe & Bar

Skal du på weekendtur, skiferie eller på besøk i fjellbygda Geilo? Ta i så fall turen innom Sofias Cafe & Bar, hvor du vil få en smakebit av fjellbygda, samtidig som du kan nyte noen ordentlige godbiter eller noe godt i glasset.

Bardøla Høyfjellshotell

Sofias Cafe & Bar er en del av Bardøla Høyfjellshotell på Geilo. Stedet er populært både for lokalbeboende og ferierende for sitt meget hyggelige miljø, kreative oppskrifter og fantastiske mat, samt deilige bakervarer.

Noe for alle

Alle som har besøkt Sofias Cafe & Bar, vet at man her får servert nydelig mat i en meget trivelig og uformell atmosfære. Med åpningstider alle dager fra 12.00 til 22.00, tilbys det her noe for alle. Enten du har lyst på en søt godbit, en deilig cappuccino, et nybakt brød, tapas, burger, et glass musserende eller deilig brygg, får du her på Sofias Cafe & Bar.

En spennende meny

De glade og dyktige kokkene på Sofias Cafe & Bar er velkjente for sine nydelige retter. Her tilbys alt fra klassiske burgere rett fra grillen til tapas for større selskap fra 6 personer og oppover.

Meny med deilige klassikere

På menyen vil du som sagt finne et utvalg av deilige, grillede burgere servert i hjemmelagde ciabatta-brød med frisk salat. Smakfulle forretter, supper, småretter og sandwicher finnes også på menyen, mens ordentlige matelskere med appetitten i orden kan kose seg med herlige hovedretter. Av hovedretter serveres retter som indrefilet av okse, flatbiff av hjort og fjellørret med diverse tilbehør som så absolutt sørger for prikken over i-en.

Barnemenyen er selvfølgelig også på plass, og består av et utvalg av barnas favoritter som inkluderer retter som pølse & pommes frites, barneburger og gratinert nachos.

En smak av Spania

Sofias Cafe & Bar tilbyr også en smak av Spania med sin tapasmeny for større selskaper. På tapasmenyen vil du blant annet finne diverse oster, pølser, oliven, marinerte reker, tapenade, aioli med mer.

Et prisvinnende serveringssted

Det flotte spise- og serveringstedet, Sofias Cafe & Bar, kan faktisk skilte med flere priser for sin fantastiske atmosfære, service, mat og drikke.

DHL guiden

Har du hørt om DHL guiden? Veikartet til god mat? DHL guiden er Norges første matguide for alle som farter langs veien i Norges langstrakte land. Hvis du allerede har hørt om guiden, og vært i traktene med bil, har du kanskje også allerede besøkt Sofias Cafe & Bar på Geilo. Hvis ikke, bør du skaffe deg guiden så raskt som mulig og ta turen innom både her og alle de andre velvurderte serveringsstedene i guiden. DHL guidens mateksperter har nemlig reist rundt i Norges land og anmeldt spise- og serveringssteder, så dette er så absolutt guiden for deg som er glad i kjøre bil gjennom Norge. Det følger med kart og oversikt over Norges beste landeveismat, og på listen finner du selvfølgelig Sofia Cafe & Bar som faktisk er kåret til rutevinner på strekningen Oslo – Bergen.

Spis Her

En annen flott guide for matinteresserte i Norge, er guiden «Spis Her». I denne guiden ble Sofias Cafe & Bar kåret til det 6. beste spisestedet i Norge – en vurdering som tar utgangspunkt i flere viktige faktorer, som blant annet atmosfære, service, prisnivå og naturligvis mat og drikke.  ¨

Årets Brødchef

Den årlige prisen «Årets Brødchef» har de også fått tildelt. Denne prisen har de verken fått for kokkekunst eller deilig drikke, men for nytenking innen brødbakst. Sofias Cafe & Bar har nemlig også et flott bakeri for alle som kan tenke seg en enklere matbit eller et lekkert kakestykke, eller kjøpe med seg noe for å ha i bilen på resten av bilturen.

Velkommen!