Om Hove camping

Hove camping har en flott beliggenhet på Hoveodden utenfor Arendal sentrum. Enten du vil ta med eget telt eller bo i hytte, er stedet som skapt for deg som liker camping- og hytteliv. Her kan du nyte alt det du ønsker på en vakker sommerdag, nemlig strand og bademuligheter, vakker natur, en praktisk kiosk og alle barnas favoritt – minigolf!

Sommerferie på Hove camping

Hove camping vil garantert sørge for en fantastisk sommerferie enten du skal på tur med familien, vennegjengen eller kjæresten. Campingplassen ligger ikke mer enn ca. 12 minutter med bil eller 25 minutter med buss fra Arendal sentrum, noe som betyr at dere kan hygge dere i deilige landlige omgivelser, samtidig som bysentrum aldri er langt unna.

Campingplassen kan by på et 90 mål stort område, hvor dere kan bo i medbrakt telt eller i en av stedets 21 koselige hytter. Både hytter og teltplass er utstyrt med moderne sanitæranlegg.

Det er lett å bli glad i Hove camping. Stedet ligger nemlig i ly for havet, takket være den omkringliggende skogen, men samtidig tilbys en vakker sandstrand med omkringliggende svaberg og bademuligheter.

Hyttetyper

Hove camping tilbyr to ulike hyttetyper.

Den ene hyttetypen har plass til 3 personer. Hytta har 1 rom, hvor du vil finne en køyeseng og en ekstraseng, samt dyner og puter for 3 personer. I tillegg har hytta kjøleskap og kokeplater som lar deg tilberede måltidene hjemme. Hytta har også bord og stoler, kaffetrakter og servise for 4 personer. Dusj og toalett finnes i sanitæranlegget.

Den andre hyttetypen har plass til 5 personer. Denne hyttetypen har også 1 rom, men sengeplassene består av en dobbel familiekøyeseng og en enkel køyeseng. Her tilbys samme fasiliteter som i hyttetype nummer 1, men disse hyttene er utstyrt med ekstra service, totalt til 6 personer, samt TV.  

Fasiliteter

Hove Camping har bra med fasiliteter. Her tilbys gratis trådløst internett og et stort service-hus med dusjer og toaletter, samt vaskemaskiner og tørketromler som gjør det enkelt å ta klesvasken.

Du kan også benytte deg av stedets muligheter for å leie sykler, båter, kanoer og kajakker. Det tilbys også muligheter for leie av båtplass ved campingplassens private brygge. Denne tjenesten tilbys kun for stedets faste gjester.

Alle som er glade i sol og bad, kan nyte den fine sandstranden og svabergene rundt som tilbyr ypperlige muligheter for soling. Hvis du heller foretrekker fiske og vannsport, kan du benytte deg av flere fiskeplasser i området og stedets vannsportmuligheter.

Barna blir heller ikke glemt, for her tilbys en lekker og morsom 9-hulls minigolfbane som er perfekt for en hyggelig ettermiddagsaktivitet før eller etter middag. Minigolfbanen er faktisk kun 2 år gammel. Lekeplass, fotballbane og basketballbane er selvfølgelig også på plass for de som ønsker det.

Alle stedets gjester kan benytte seg av gratis trådløst internett og sanitæranleggene, mens strøm kun tilbys til døgngjester.  

Ja, dette er så absolutt en campingplass som tilbyr alt det man trenger for at sommerferien skal bli årets høydepunkt.

Mat og kjøkken

Hove camping tilbyr muligheter for å kjøpe mat, samt kokemuligheter. Kjøkkenet er beregnet for stedets teltgjester.

Når du sjekker inn, vil du fort få øye på stedets kiosk som ligger i resepsjonsanlegget. Her tilbys salg av enkelte matvarer og dagligvarer, i tillegg til ferskt brød hver morgen. Du vil også finne en kafe på anlegget som kan skilte med alle rettigheter.

Et fantastisk område

Med et opphold på Hove camping, vil du aldri være langt unna stedets mange utendørsaktiviteter. Her tilbys blant annet flotte turstier og rekreasjonsområder, et rikt plante-, dyre- og fugleliv, en morsom klatrepark, utendørs treningsapparater og seilkurs.

Ja, er det egentlig noen tvil om hvor du bør legge neste års sommerferie?