Ingers Kro

På Ingers Kro kan du nyte deilig, hjemmelaget mat i en meget hyggelig atmosfære. Her bys det på kos og hygge både inne og ute. Stedet ligger nemlig i et vakker naturlandskap som er som skapt for vakre naturopplevelser, enten du liker å gå på ski, gå en lang gåtur, fiske eller nyte andre friluftsaktiviteter.

Ingers Kro ønsker deg velkommen med et meget trivelig inngangsparti med blomster i melkespann og norsk flagg. Lokalene er alltid pyntet med levende stearinlys som sørger for en lun stemning. På vinterstid henger det lysende lykter utenfor, mens julestjerna har sin faste plass i vinduet til jul.

En driftig dame

Ingers Kro drives av en driftig dame med navn Inger Stein Berg. Og driftig må hun være, for det sies at damen serverer ca. 100 kilo fjellørret hver eneste uke – ikke verst!

Restauranten ligger like ved Hallingskarvet, og hvis du ikke har besøkt stedet enda, bør du så absolutt ta turen. Her får du nemlig servert så god mat at smaksløkene garantert vil skrike etter mer. Faktisk ble stedet kåret til «Norges beste spisested langs veien» av Ganefart i 2008, så det burde nok ikke være noen tvil om hvor alle matglade burde sette kursen for neste herlige matopplevelse.

Fantastiske lokale spesialiteter

Stedet er som sagt velkjent for sin fantastiske fjellørret, men Inger kan også skilte med et utvalg av andre velsmakende lokale retter. Fjellørreten er selvfølgelig et must, men på menyen vil du også finne andre spesialiteter som blant annet inkluderer stedets hjemmelagde elgkarbonader, raspeball med Vossa-får, grillet svinekam og stekt flesk med kålrabistappe.  

Åpent året rundt

Ingers Kro er åpent hele året rundt. Enten det er hverdag eller helg, tidlig eller sent, er det duket til fest på Ingers kro. Her er lysene alltid tent og du kan være sikker på at alt er lagt til rette for et hyggelig måltid.

Festdager

På festdager, som for eksempel 17. mai, tilbys gjerne spesialbuffet for både store og små. På dager som dette dekkes det både langbord og småbord, og gjestene kan for en overkommelig pris forsyne seg fra en nydelig buffet som består av kalde og varme retter. Barna får selvfølgelig rabattert pris, mens de aller minst får spise gratis.

Festdager som 17. mai krever imidlertid bordbestilling. Så ikke vent for lenge med å bestille, Ingers Kro er nemlig utrolig populært på dager som dette!  

Et selskap på Ingers Kro, vil bli et selskap du sent vil glemme

Enten det gjelder konfirmasjon, dåp, bryllup eller en annen viktig begivenhet i livet, ønsker vi å feire den sammen med familier og venner, og sørge for at dagen blir helt spesiell. Vi vil gjerne ha deilig mat og drikke, samt hyggelige lokaler for dagen. Og hva er vel bedre da, enn å kunne lene seg tilbake og vite at alt blir tatt hånd om av profesjonelle som vil sørge for det beste av det beste av mat, drikke og oppvartning.

Ingers Kro tilbyr akkurat dette. Med lange tradisjoner innen servering til både små og store arrangementer siden åpningen i 1983, kan du her være sikker på at arrangementet vil bli en suksess.

Inger med sin stab kan huse bryllup og andre arrangementer for opptil 130 personer i hyggelige lokaler, hvor et smil om munnen alltid er på plass.

Her blir bordene dekket til fest, og maten nøye tilberedt av de beste kokker. Om dere har behov for overnatting, tilbys også dette på stedet.

Faktisk kan dere også ta julefeiringen eller nyttårsfeiringen her. Sammen med Myrland Turist- og Servicesenter tilbys ulike pakkepriser som kan inkludere både overnatting og mat til jul og nyttår, eller for vinterferien eller påskeferien.